Sponsorpakket ondernemers

Partners en vrienden van het Wilhelminadorp 75 jaar

 

Volgend jaar bestaat het Wilhelminadorp 75 jaar geleden. Reden voor een grote groep betrokkenen om van 2024 voor jong en oud een bruisend feestjaar te maken.
Naast het organiseren van talloze activiteiten in dat jaar voor de hele wijk geven we als klap op de vuurpijl een uniek jubileum boek uit. Een rijke schets van de diversiteit en levendigheid van deze wijk met talloze mooie winkels en voorzieningen. Volg onze activiteiten via de website www.Wilhelminadorp75jaar.nl.

 

Natuurlijk worden de activiteiten gedeeltelijk ondersteund door de gemeente, donateurs en fondsen. Maar we doen ook een beroep op u als betrokken ondernemer, die de wijk een warm hart toedraagt. Dat kunt u extra laten zien door ‘Vriend’ of ‘Partner’ van het Wilhelminadorp 75 jaar te worden.

 

Daarvoor krijgt u natuurlijk ook wat terug. Voor een bijdrage van respectievelijk € 150 (‘Vriend) en € 600 (Partner) komt het vrijwilligersbestuur van de stichting met u een passend sponsorpakket over een. Dat kunnen we met u verder op maat maken naar gelang de bijdrage, wensen en mogelijkheden.  

 

Partner

Als ‘Partner’ stellen we een sponsor toppakket met u samen met daarin een grote mate van exclusiviteit. Bijvoorbeeld kunnen we uw logo, ondernemingsnaam en link naar uw website opnemen op de sponsorpagina van onze actie website. U wordt daarin ook officieel vermeld als partner. Uw naam en logo gebruiken we ook bij alle belangrijke activiteiten dat jaar en wordt u als Partner genoemd. Natuurlijk houden we u via een persoonlijke mail expliciet en vooraf op de hoogte van alle activiteiten. Eventueel kunt u dan daarop aansluitende en specifieke acties organiseren voor uw klanten. Als laatste ontvangt u een geprinte oorkonde waarmee u uw klanten en gasten kunt laten zien dat u deelneemt aan Wilhelminadorp 75 jaar als ons Partner.  

 

Vriend

Ook als ‘Vriend’ kunnen we u een passend pakket aanbieden. Op de sponsorpagina van onze website nemen we bijvoorbeeld uw logo en ondernemingsnaam op. Dat herhalen we waar mogelijk op communicatie middelen die we gebruiken om aandacht te vragen voor de te organiseren activiteiten. U wordt via een persoonlijke mail op de hoogte gehouden van alle activiteiten. Ook ontvangt u  een oorkonde waarmee u aan uw klanten/gasten kunt laten zien dat u onze ‘Vriend’ bent.   

 

Wilt u zich melden als ‘Partner’of ‘Vriend’van Wilhelminadorp 75 jaar dan kan dat via email Wilhelminadorp75jaar@gmail.com.

 

Donatie

Natuurlijk kunt u ons ook steunen door een algemene donatie te doen op rekening NL 39 RBRB 8841 8783 55 tnv van Stichting Wilhelminadorp 75 jaar.

 

De bijdragen worden beheerd door een onbezoldigd bestuur van de stichting Wilhelminadorp 75 jaar. Ton van Erp (voorzitter), Ton Timmerman (penningmeester) en Harry Crielaars (secretaris). Alle ontvangen bijdragen worden in 2024 volledig besteed aan de geplande activiteiten.