Vrienden van het Wilhelminadorp

Word donateur 'Vrienden van het Wilhelminadorp'.

Officieel is het Wilhelminadorp in Best 1949 ontstaan. Volgend jaar dus 75 jaar geleden. Een mooi jubileum voor een divers samengestelde wijk waar het goed toeven is, met fijne winkels, talloze voorzieningen en een rijke historie. Dat verdient een bruisend feest.

Een aantal betrokken inwoners uit het Wilhelminadorp, met medewerking van winkeliers en (vrijwilligers) organisaties, hebben dan ook een groot aantal feestelijke activiteiten in de planning. Bedoeld voor jongere en oudere, huidige en voormalige, bewoners van het Wilhelminadorp. Ze staan te trappelen om die allemaal met uw hulp te realiseren Deze activiteiten kosten naast inspanningen en veel vrije tijd van de vrijwilligers ook geld. Een deel kan via diverse subsidie bijdragen worden gefinancierd, maar zeker niet alles.

Daarom doen we ook een beroep op de inwoners zelf.

Bent u een betrokken Wilhelminadorper en wilt u een financiële bijdrage leveren aan dit grootse jubileumfeest? Of als u niet uit het Wilhelminadorp komt maar toch een bijdrage wilt leveren, stort dan wat u wilt of kunt missen op rekening NL 39 RBRB 8841 8783 55 op naam van Stichting Wilhelminadorp 75 jaar onder vermelding van ‘Vrienden van’. 

Maak gebruik van de QR-code hiernaast.

Meld u ook aan via email Wilhelminadorp75jaar@gmail.com. Volg ook onze activiteiten via de website www.Wilhelminadorp75jaar. nl. Wij houden alle donateurs waarvan we de (mail) adressen mogen hebben rechtstreeks op de hoogte van alle festiviteiten waaraan ze deel kunnen nemen.

Voor een donatie van minimaal € 50 hebt u recht op het jubileumboek over het Wilhelminadorp 75 jaar. Dit mooie en unieke jubileum boek, vol verhalen van toen en met prachtige oude foto’s, verschijnt in augustus 2024. Een verzamelobject voor iedereen die het Wilhelminadorp een warm hart toedraagt. De verwachting is dat er zeer veel belangstelling is voor dit eenmalige jubileum boek. Dus aarzel niet meld u aan per mail, stort € 50 en bestel het boek nu.

De bijdragen worden beheerd door een onbezoldigd bestuur van de stichting Wilhelminadorp 75 jaar. Ton van Erp (voorzitter), Ton Timmerman (penningmeester) en Harry Crielaars (secretaris). Alle ontvangen bijdragen worden in 2024 volledig besteed aan de geplande activiteiten.